Laden Evenementen

Tijdens de feestelijke jubileumreceptie op 19 maart, in ‘De Speeldoos’ in Baarn, blikken we terug op de afgelopen eeuw, met speeches, zang en film. We kijken ook naar het ‘hier en nu’ en blikken naar de toekomst met previews, prijsuitreikingen, eerste uitreiking van bestelde ‘eeuwboeken’, mensen in ’t zonnetje zetten en meer. 

Het bestuur nodigt u hartelijk uit voor deze gezellige middag voor leden en hun partners, (oud-)bestuursleden en belangstellende oud-leden. U bent welkom vanaf 15.00 uur voor een kopje koffie/thee en een (Sherpa)jubileumgebakje!  Om 15.20 uur gaat de zaal open.

Het officiële programma start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 16.45 uur.
Daarna is het tijd voor een drankje (dat is vast een borreltje/biertje en daar passen de Sherpa-zoetigheden minder goed bij – vandaar bij binnenkomst = extra feestelijk)

Aanmelden kan via de link in de Actueem of bij Actviteiten in MIJN BWV, of schriftelijk via de formulieren in de gang naar het vlot.

Bent u een oud-lid, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Meldt u zich dan aan per mail op: oudledenbwvdeeem@gmail.com.

Het bestuur van BWV de Eem