Laden Evenementen

Na de succesvolle Maatjesavond in april dit jaar, willen we jullie graag opnieuw de gelegenheid bieden om:

* een ploeg te vinden die invallers kan gebruiken

* aanvulling te zoeken voor je ploeg

* samen met andere roeiers een ploeg samen te stellen om in het winterseizoen te roeien en te (leren) sturen

Wanneer je naar de maatjesavond wilt komen is het handig om naast de gewenste/mogelijke roeimomenten in de week ook het ambitieniveau van jou en/of de ploeg paraat te hebben. Grofweg onderscheiden we de volgende ploeg- cq roeiertypes.

  1. De Eemrecreanten. De ploegen die 1 of misschien 2 keer per week naar de Kleine Melm roeien en daarna gezellig met z’n allen een kop koffie drinken in de recover. Een regenachtige dag is misschien reden genoeg om het bij alleen koffie drinken te houden.
  2. De Sportievelingen. Deze roeiers gaan als het even kan meer dan twee keer per week het water op en roeien graag harder dan andere boten. Af en toe een wedstrijd, een flinke toertocht of de clubkampioenschappen is natuurlijk ook erg leuk. De fietsbrug wordt regelmatig gepasseerd
  3. De Wedstrijdroeiers. Deze trainen meerdere keren per week voor een aantal wedstrijden en/of toermarathons gedurende het jaar.

Als je als ploeg komt, krijg je de mogelijkheid om jullie ploeg op een flipover te presenteren: In welk boottype roeien jullie, op welke momenten in de week en op welk ambitieniveau?

» Kijk voor meer informatie en aanmelden op het Nieuwsbericht Maatjesavond.