Laden Evenementen

Volgens de traditie organiseren we deze zomer weer voor alle leden van BWV de Eem een avond zeilen op de Loosdrechtse plassen. De kracht van deze zeilavond is dat alle leden, dus ook de leden zonder zeilervaring kunnen inschrijven. Als je geen enkele ervaring hebt kun je je aanmelden als opstapper. Je wordt dan ingedeeld bij een ervaren captain. Op het water kunnen we weer een poging doen met admiraal zeilen. Maar er is ook voor iedereen ruimte genoeg om heerlijk uit te waaien omdat het zo lang licht is. We hopen natuurlijk op een prachtige zonsondergang. Na afloop kunnen we gezellig wat drinken met een snackje erbij. Dit is op eigen kosten.

We hebben een vrijdagavond gekozen, dicht bij de langste avond, 23 juni 2022. De aanvang en briefing is 17.45 uur. Het water op vanaf 18.00 tot ca 21.00 uur.

Bij jachthaven de Uitkijk kunnen we zeilen in goed onderhouden valken. Aangezien we eventueel zelfs 15 boten kunnen reserveren hanteren wij vooraf geen inschrijfstop. We hebben al ervaring met ca. 40 deelnemers en hopen dat we weer tijdig voldoende boten kunnen reserveren.

Je kunt een introducé meenemen. Als je dat doet, maak je gebruik van ‘Aanmelden MET introducé’. Als je geen introducé meebrengt maak je gebruik van ‘Aanmelden ZONDER introducé’. De kosten bedragen: 15,00 p.p. QAls je alleen jezelf inschrijft betaal je 15 euro. Neem je een introducé mee, betaal je 30 euro.

» Stuur je mailtje naar: infozeilen@bwvdeeem.nl als je nog vragen hebt.