Laden Evenementen

Na een daverend succesvolle openingstocht in april nadert al gauw weer de tijd voor de jaarlijkse sluitingstocht.
We nodigen je van harte uit voor deze roei- en zeiltocht op zaterdag 7 oktober!

Het plan is als volgt: We roeien en zeilen in Wherry’s, C-boten en zeilboten naar Hemus, rusten, eten en drinken daar wat. Daarna roeien en zeilen we weer terug. Op de vereniging ruimen we de boten weer op en gaan verder met borrelen en hapjes eten.

Het plan met de hapjes en drankjes is dat iedereen wat meeneemt, zelf gekocht of zelf gemaakt. Dit nuttigen we bij Hemus of op de vereniging. Na het aanmelden stemmen we dat met elkaar af. De kosten voor de Sluitingstocht 2023 zijn 2 euro per persoon. Daarmee bekostigen we onder andere een cadeautje voor Hemus om ze voor hun gastvrijheid te bedanken.

Dit verenigingsevenement staat open voor alle leden. Voor deelname aan de roeitocht zijn geen bevoegdheden vereist, maar een uur roeien moet je wel kunnen volhouden. We zorgen er bij de bootindeling van de roei- en zeilboten voor dat er in iedere boot voldoende ervaring aanwezig is. Een tocht voor alle leden dus, waarbij we zo mogelijk ook aparte jeugdboten indelen!

Voor de zeilers geldt: Je geeft je op voor een bootindeling. Dwz je kunt bij inschrijving namen doorgeven bij wie je in de boot wilt zitten maar dat is nog geen garantie. We kijken ook of we voldoende captains met minimaal CWO3 of D3 hebben. De zeilbootindeling wordt later gecommuniceerd net als de vertrektijd. Dit is afhankelijk van de windrichting en windkracht.

Het programma voor deze middag en avond ziet er als volgt uit:
– 14:15 verzamelen op de vereniging, 14:30 vertrek naar Hemus
– tussen 15:30 en 16:00 aankomst bij Hemus
– tussen 15:30 en 16:30 uitrusten en genieten van de zelf meegebrachte hapjes en drankjes
– tussen 16:30 en 17:00 – vertrek naar BWV
– tussen 17:30 en 18:00 – aankomst bij BWV, boten opruimen en aansluitend “na-borrelen” met eigen hapjes en drankjes, of drankjes uit de bar (te betalen met tag)

» Voor alle informatie en Inschrijven voor de roei- of zeiltocht klik op Aanmelden voor de Sluitingstocht Roeien en Zeilen 2023. Je logt op MIJN BWV in en kunt je dan aanmelden.