De nieuwe inrichting komt eraan!

De nieuwe inrichting komt eraan!

Na een lange periode van keuzes maken en financiële afwegingen komt binnenkort de inrichting van de nieuwe recover. Op bijgaande impressie is het ontwerp te zien. Uitgangspunt zijn voldoende plaatsen, variatie in mogelijkheden en de kleuren van de vereniging en het hout van de bar.
In de hoek komen 2 loungebanken waarvan de kussens blauw zijn met 8 oranje sierkussens. Deze worden vrijdag a.s. 5 juni al geleverd. Langs de gehele lange wand komt een bank met 5 tafeltjes met stoelen in verschillende kleuren. In het midden van de ruimte komt de bestaande “bestuurstafel” met de bijbehorende rieten stoelen. Bij het raam komt een grote tafel met 12 stoelen en naast de bar komt een hoge tafel met 8 krukken. Deze tafels en stoelen hebben een levertijd van circa 5 weken. De huidige ronde tafels en de blauwe stoelen worden op het balkon gezet.
Boven de bar komen de metalen lampen die ook in de oude recover boven de bar hingen. Voor de overige verlichting zijn wij nog op zoek naar mooie lampen. Boven de lange bank komen grote foto’s met als thema roeien en zeilen die gemaakt worden door Sabine Joosten. Op de “bestuurstafel” komt een ontwerp van Nella Tijma op basis van de kaart van de Eem.
Aan de voorzijde van de bar komen vitrinekasten waar de bekers van de vereniging kunnen worden ten toon gesteld. Verder zullen nog op diverse plaatsen memorabilia van de vereniging komen.
De gehele inrichting zal in stappen worden gerealiseerd. Uiteindelijk zal worden bekeken in hoeverre de akoestiek is verbeterd en of er mogelijk nog aanvullende platen tegen het plafond moeten worden aangebracht.
De inrichtingscommissie
(Claire in ’t Velt, Vera Geelen, Michiel Kirsten, Maarten van der Vlerk)