Meld je aan bij de zeilapp

Zeilvrienden opgelet! We gaan iets nieuws proberen. De titel doet wellicht van alles vermoeden maar voor ik jullie meer vertel zal ik mij eerst kort introduceren. Mijn naam is Jack Nieuwerf, ik ben een nieuw lid van onze vereniging. Ik ben 52 woon in Soest en ben lid geworden om mijn oude hobby zeilen weer op te pakken. Ik kan jullie vertellen dat ik mij zeer welkom voel. De vereniging heeft dus een lage drempel voor nieuwe leden. Ik volgde op vrijdagavond de zeilinstructie en ga binnenkort ook roeien. Hoe leuk is dat!
Na de theorielessen heb ik dit seizoen al twee keer een zeilinstructie gehad. Toen ons zeilgroepje vorige week vrijdagavond aan de aftersail – koffie zat, spraken wij over de mogelijkheid om frequenter te zeilen op momenten dat het weer erom vraagt of dat je gewoon zin hebt. Als nieuw lid komt dan wel direct de vraag: Ja met wie? Sommige van ons hebben nog niet zo veel ervaring. Ook vinden wij het leuk om meer zeilvrienden te maken. Ik heb toen de zeilcommissie benaderd met het voorstel voor een GroepsWhatsApp Zeildate. Het voorstel is direct omarmt en nu schrijf ik een hopelijk wervend stukje om iedereen uit te nodigen om mee te doen. De bedoeling is simpel:

Stel:
Je kijkt naar buiten of op je Windfinder en je krijgt zo’n gevoel van het waait en ik moet het water op. Dat kennen jullie vast wel.
Je roeit al jaren maar je nog te onzeker met zeilen maar zou wel graag mee willen zeilen.
Je vaart al jaren met dezelfde mensen en je wilt je sportvriendennetwerk uitbreiden.
Je hebt een plekje vrij in je drukke agenda en je kijkt op je telefoon en denkt spontaan…
of een andere reden

Maar hoe organiseer je zo snel gepland een groepje enthousiastelingen?
Het antwoord is simpel! Meld je aan bij onze nieuwe GroepsWhatsApp: Zeildate.
Ik nodig jullie hierbij van harte uit om je via de zeilcommissie zeilen@bwvdeeem.nl aan te melden en je 06 nummer door te geven. Deze GroepsApp is alleen bedoelt voor het zoeken naar contact voor zeilafspraken. Als je bent aangemeld kun je dus van iemand een verzoek krijgen. Je hoeft niet te reageren. Maar het is leuk als je dat wel doet . Je antwoordt degene die het verzoek doet en samen, of met een groepje, maken jullie privé verdere afspraken, dus niet via deze GroepsWhatsApp. Daarna volgen de normale regels voor het zeilen, bevoegdheden, etc. .

Leuk initiatief? Doe mee en meld je aan!