Hofvijverregatta uitnodiging

Hofvijverregatta uitnodiging

Dit jaar organiseert H.S.R.V Pelargos weer de Hofvijver Regatta, ditmaal op 26 mei. De opbrengsten van deze editie zullen naar Fonds Gehandicapten Sport (FGS) gaan. Wij hopen er weer een prachtig evenement van te maken en zo veel mogelijk enthousiaste partijen te binden aan ons evenement.
Wat is de Hofvijverregatta?
De Hofvijver Regatta is een 200 meter boord-aan-boord wedstrijd, waarbij bedrijven, politici, studenten en andere geïnteresseerden roeien voor het goede doel. De wedstrijd is keer op keer een groot spektakel, dat buiten de deelnemers en roeiers een mooi publiek trekt dankzij de fantastische locatie en de vele stands die het publiek entertainen. Dit jaar pakken we extra groot uit wegens het lustrum jaar van Pelargos. Dit doen we door een nieuw veld: het besturen veld. Besturen van verschillende verenigingen kunnen zichzelf laten sponsoren door de verenging die ze vertegenwoordigen.

FGS – Fonds Gehandicapten Sport
Even als voorgaand jaar zullen we het Fonds Gehandicapten Sport steunen. Dit fonds zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.

Graag zouden wij competitie en clubroeiers van uw roeivereniging uitnodigen voor de
Pelargos Hofvijver Regatta op 26 mei 2017.
Uitgeschreven wedstrijdvelden zijn C4+, 8+ veld en een Ar-veld (Aangepast roeien). Tijdens de wedstrijd kunt u gebruik maken van boten verzorgd door H.S.R.V. Pelargos, behalve voor het Ar-veld. Wilt u meedoen aan het Ar-veld, aarzel dan niet om contact op te nemen! Naast het verzorgen van de boten, kunnen wij ook een ervaren stuurman/vrouw regelen.
Het inschrijfgeld per roeiplek bedraagt €25,- voor studenten en €50,- voor burgers, dit bedrag zal volledig worden gedoneerd aan het Fonds Gehandicaptensport. Roei mee en geef iedereen in Nederland een kans om te sporten!
Wij zouden aan u willen vragen of u de bijgevoegde poster in uw verenigingsgebouw op zou willen hangen om dit evenement onder uw roeiers te promoten. Ook is in de bijlage de samenwerkingsbrochure gevoegd.
Kom daarnaast met uw hele vereniging uw roeiers aanmoedigen, het roeien zelf zal al spectaculair worden, op de kade valt ook genoeg te beleven! Geniet van de muziek en haal wat te eten bij de diverse foodtrucks. Dit alles zal deze middag tot een onvergetelijke middag maken!
Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen.
Uw ploegen kunnen zich inschrijven via www.hofvijverregatta.nl.
Wij zien uw vereniging graag op 26 mei op de Hofvijver, tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Judith de Winter

Een initiatief van de Haagse Studentenroeivereniging Pelargos
Email: info@hofvijverregatta.nl
Website: www.hofvijverregatta.nl
Telefoon: 06-83267983