Inschrijven voor de Natroweemus kan nog net

Op de valreep een kleine reminder: inschrijven voor de Natroweemus kan nog net. Hieronder de uitnodiging. Als je mee wil doen, schrijf je dan  snel in via www.roeinaarden.nl/natroweemus.

Op 21 juni 2017 om 18.00 uur organiseert RV Naarden de jaarlijkse Natroweemus. De wedstrijd voor mix-achten waarin gestreden wordt tegen onze ‘bevriende’ verenigingen van Tromp, Weesp, De Eem en Hemus. Omdat het roeiwater van RV Naarden niet geschikt is voor dergelijke wedstrijden wijken wij uit naar onze vrienden van RV Weesp.

Boord-aan-boord race

Natroweemus is een boord-aan-boord-race over 1000 m voor boord- en scull-achten. Een team moet bestaan uit minimaal 4 dames. Iedereen mag deelnemen, ook onervaren (boord)roeiers. Een uitgelezen kans dus om als beginnend roeier een keertje in een gladde boot te roeien.

Thema

Omdat RV Naarden de pensioengerechtigde leeftijd bereikt van 65 jaar is het thema BEJAARD. De organisatie trekt 15 seconden af van de eindtijd als bij de finish duidelijk blijk is gegeven van toepassing van het thema. Daarnaast wordt er een speciale prijs uitgereikt aan de ploeg die op een bijzondere manier het thema BEJAARD tot uitdrukking brengt.

Meer informatie? Klik hier.