Kassa-systeem

Betalen met de kassa

 

Per 1 oktober 2018 werken we bij BWV de Eem met een Kassa-systeem. Alle bestellingen aan de bar en ook de bestelde clubkleding betaal je dan via de kassa.

Leden vragen we om zoveel mogelijk met een ’tag’ te betalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om contant te betalen. Dit zijn de enige twee betalingsmogelijkheden. Betalingen met je ’tag’ worden periodiek automatisch geïncasseerd vanaf je IBAN. Je ontvangt een verzamelfactuur via de email met een overzicht van alle aangekochte zaken over die periode.

Het papieren kaartensysteem is per 1 oktober passé! Heb je nog een kaart in de kaartenbak staan, dan krijg je het saldo op je IBAN gestort. We starten daar in oktober mee.

Zoals gemeld betalen leden zoveel mogelijk met een ’tag’. Dit is dezelfde ’tag’ die je gebruikt bij het reserveren en bevestigen van boten.


Ik heb nog geen ’tag’ ! Wat nu?

Heb je als lid nog geen ’tag’? Bestel deze dan bij de penningmeester. Ben je geen lid van BWV de Eem maar wel frequent bezoeker en wil je ook een ’tag’? Geen probleem. Vraag deze aan.
Het aanvragen van de ’tag’ bij de penningmeester doe je als volgt: stuur een bericht naar kassa@bwvdeeem.nl en vraag om je persoonlijke ’tag’.


Hoe werkt dat dan, dat Kassa-systeem?

Hieronder vind je korte filmpjes over het kassa-systeem. Ze leggen stap voor stap uit hoe het werkt. Daaronder tref je handleidingen aan. Een Uitgebreide waar alles in detail is beschreven, een Verkorte voor hen die aan een half woord genoeg hebben en een zeer kort Stappenplan.

FILMPJES

Klik op een film-link hieronder. Druk daarna op de knop    om de film te starten.

 

HANDLEIDINGEN

Klik hieronder op de handleiding die je wenst te lezen.