Mee-zeilers gezocht

Wegens succes herhaald:

Ook komende jaar heb ik de zeilboot Sir Takis in Griekenland, de Ionische zee, beschikbaar en kunnen er een aantal “opstappers” meevaren gedurende een week. De week die ik beschikbaar heb is de week van zaterdag 13 juni tot en met 20 juni.

De Sir Takis is een 35 foot schip met een roef (incl. een toilet met douche) en buiten kuip en nog 3 slaap cabines, waarin per cabine twee mensen kunnen slapen (uitgaande van stellen die erg gesteld zijn op elkaar).

Afgelopen jaar heb ik 1 week gezeild met twee opstap vrienden en 1 week met twee opstap stellen (dus toen met 5 personen): het was erg geslaagd, beide weken, en de mensen hebben echt veel geleerd over zeilen, navigatie en aanleggen onder moeilijke omstandigheden. Om de kosten van het onderhoud te dekken vraag ik een bijdrage daarin, te weten euro 350 pp met twee mee zeilers, 300 pp met 3 en 250 pp met vier mee zeilers. Verder moet iedereen rekening houden met de volgende meer kosten: vlucht en/ of reis (taxi) naar de haven, eten en drinken op de boot.

Als er interesse is, laat dat weten en ik bekijk dan welke mensen het beste (uiteraard naar mijn mening) een goed team kunnen vormen. Ook sta ik open voor vrienden van vrienden: zeilervaring is niet nodig. Bij belangstelling hiervoor neem dan contact op met Hub Stapper (06 333 41 585). Voor meer informatie of bekijk eens de web site van de Sir Takis (www.sirtakis.nl).