Nationale ouderendag 7 okt.

We kregen een verzoek om onderstaande oproep voor de Nationale ouderendag op de website te plaatsen. De redactie moest even zoeken naar een link met de vereniging maar vond er eentje.

 

 

Na het succes van de Nationale Ouderendag de afgelopen jaren, hebben wij ook dit jaar weer onze oudere plaatsgenoten uitgenodigd om een wens kenbaar te maken.
Meer dan 40 wensen hebben wij inmiddels kunnen noteren. Om al die wensen te vervullen, varen wij graag op safe, vandaar onze oproep aan jullie.

Wat is de Nationale Ouderendag?

De Nationale Ouderendag is ontstaan vanuit de gedachte dat de jongere generatie iets voor ouderen kan en wil betekenen. Er wordt geen uitje georganiseerd door het Baarnsche Comité, nee de oudere dient zelf een wens in, die een jongere plaatsgenoot of –genote helpt vervullen. Dat zowel jong als oud een prachtige dag hieraan kan beleven, maakt dat veel vrijwilligers van vorig jaar op herhaling komen. Maar nu we nog meer wensen hebben, zijn we weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Let wel:  de organisatie en de kosten die verbonden zijn aan het uitje, zijn (in principe)  voor rekening van de vrijwilliger. De wensen zijn zeer uitéénlopend, variërend van een wandeling tot een bezoek aan een museum of tuin. Hieronder kun je zien welke wensen nog open staan. En al die wensen worden op vrijdag 7 oktober in vervulling gebracht door vele vrijwilligers.

Om al die wensen te realiseren, doen wij heel graag een beroep op jou. Als je nu al weet dat je 7 oktober kunt en wilt, vul de wens die jou het best past dan meteen in ….want wie het eerst komt, het eerst maalt.
Klik zo snel mogelijk door naar het overzicht met wensen.
Begin september neemt één van de Comitéleden contact met je op om het verdere verloop te bespreken. Wij hopen van harte dat we op je kunnen rekenen.
Graag tot gauw horens!

Met vriendelijke groet,

Comité Nationale Ouderendag Baarn
Catherine Poorthuis
Irene Smook
Marloes de Goede
Karel Tutein Nolthenius

baarn.nationaleouderendag.nl

tel: 035-8200933 PS: schroom niet om deze mail door sturen aan vrienden, familie en kennissen