Natroweemus 24 juni bij HEMUS

Natroweemus 24 juni bij HEMUS

Beste Leden,

De leukste roeiwedstrijd in de regio – de Natroweemus – kom ter weer aan! Woensdag 24 juni van ca. 18.00 uur tot zonsondergang bij HEMUS te Amersfoort. Het is een Wedstrijd over ca. 1000 meter in achten, boord-aan-boorden waarbij tussen de verenigingen Naarden, Tromp, Weesp, de Eem en Hemus wordt gestreden om de Gouden Eend. Het thema is FEEST, dit vanwege het 25-jarig jubilieum van HEMUS en de verhuizing.

Formeer een mixed-acht, met tenminste vier roeiende vrouwen. Ervaren stuurvrouw of –man vereist! Beginnende roeiers mogen meedoen. Bedenk een originele ploegnaam, die met thema Feest te maken heeft. De organisatie trekt namelijk 15 seconden af van de eindtijd als bij de finish duidelijk blijk is gegeven van toepassing van het thema FEEST. Daarnaast wordt er een speciale prijs uitgereikt aan de ploeg die op een bijzondere manier het thema FEEST tot uitdrukking heeft gebracht. Er is ook 1 scull-acht aanwezig. De ploeg wordt ingedeeld bij Senioren of Junioren. Junioren betreffen roeiers die op 1 januari 2015 18 jaar of jonger waren.

Aanmelden van een ploeg kan via bijgevoegd inschrijfformulier wat je uiterlijk vrijdag 19 juni 2015 naar de wedstrijdcommissie van BWV de Eem carlajong72@gmail.com dient te mailen. Er is geen sprake van inschrijfgeld.
Hartelijke roeigroet,

De Wedstrijdcommissie