Omslaan voor het vlot Help elkaar de boot in!

Omslaan voor het vlot  Help elkaar de boot in!

Elk jaar is er een door het mooie weer geïnspireerd zomers spektakel voor het vlot. Dit jaar weer! Op dinsdagavond 6 september krijg je de gelegenheid om met je singleboot om te slaan en er weer in te (leren) klimmen. We starten om 18:30 uur. Wie later komt, kan aansluiten.

Het is bedoeld voor alle leden, dus ook voor beginners.

· De nadruk zal niet alleen liggen op de waterpret (omslaan in zomerse omstandigheden leidt natuurlijk altijd tot hilarische taferelen) maar ook het elkaar helpen weer in de boot te klimmen. Het is dus ook een sociaal gebeuren. Bovendien willen we je laten ontdekken in hoeverre je in staat bent zelf in een boot te klimmen of op welke wijze je gebruik kan maken van de hulp van een ander en een omgeslagen roeier zelf weer in de boot kan helpen. Daar zijn technieken voor, die je met en van elkaar kunt leren.

· Neem geschikte kleding en natuurlijk reservekleding mee. Een oud t-shirt is handig, omdat je daarmee voorkomt dat je (lichte) schaafplekjes krijgt bij het inklimmen. Verder gewoon een korte broek en een trui voor op de kant.

· Je hoeft je niet ervoor op te geven.

· Om de waterpret passend af te sluiten stellen we ons voor dat we nog wat nazomeren na afloop op het terras met een drankje. Het zou leuk zijn als er een hapje bij zou zijn. Daarom verzoeken we of je – als je daartoe in de gelegenheid bent – iets eenvoudigs mee te nemen. Dat kan van alles zijn: borrelnoten, knakworsten, olijven, chips, quiches, saucissons secs of wat dan ook.

Verder inlichtingen via 035 54 21 747 of keesvanbueren@online.nl

Wij verheugen ons erop.

Carolien van der Wardt en Kees van Bueren