Oud-jeugdroeilid en onderzoek kinderrevalidatie

Soms komen ‘oude’ jeugdleden terug naar Baarn om hun roeisport weer op te pakken. Lees hieronder de oproep van Marilou Vlastuin waarin zij zich richt tot de leden van haar roeiclub van weleer.

“Hallo watersportgenoten. Hier Marilou Vlastuin, oud-jeugdlid van BWV de Eem (en nog altijd roeiend bij ORCA in Utrecht), inmiddels zesde(laatste)jaars student geneeskunde en recent begonnen met mijn wetenschappelijke stage bij het Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Ik werk mee aan een onderzoek over een online vragenlijst, de PEDI-CAT, die ontwikkeld is in de Verenigde Staten en in Nederland toegepast zal worden in de kinderrevalidatie. Maar voordat we de PEDI-CAT in gebruik mogen nemen, moet er eerst een vergelijkend onderzoek gedaan worden met een Nederlandse controlegroep. Hiervoor ben ik op zoek naar ouders van kinderen zonder lichamelijke of verstandelijke beperking van 12 t/m 20 jaar.

Heb jij kinderen zonder lichamelijke of verstandelijke beperking in de leeftijd 12 t/m 20 jaar? Doe dan mee met dit eenmalige onderzoek en lever een bijdrage aan de kinderrevalidatie!

Je vult een vragenlijst in over het dagelijks functioneren van je kind. Deelname kost 10-20 minuten. De vragenlijst is te vinden op: https://dehoogstraat.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=8D78275B-081F-4B38-BE8A-1C7D7A2987C3

Heb je meer kinderen? Dan kan je bovenstaande link verschillende keren gebruiken.

Zijn er nog vragen? Stuur gerust een email naar m.vlastuin@dehoogstraat.nl. Of klik hier voor meer informatie.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!”

 

Projectgroep PEDI-CAT,

Marilou Vlastuin, m.vlastuin@dehoogstraat.nl

en

Marjolijn Ketelaar, m.ketelaar@dehoogstraat.nl