Roeiers zingen smartlappen en zeemansliedjes

Al eens geluisterd naar Shantykoor De Eemlandvaarders? Moet je doen!

Roeicollega’s Boy van Droffelaar, Eelco Nikkels, Daan van den Berg, Herman Geertsema, Ennius Bergsma en Jacques van Klooster maken deel uit van dit Shantykoor, dat op vrijdagavond 27 maart vanaf 20.15 uur optreedt in de grote zaal van Zalencentrum De Rank aan de Soesterbergsestraat 18 in Soest. Ze doen dit samen met damessmartlappenkoor de Amaliaa’s. Kom voor € 2,50 per persoon mee luisteren en zingen. De entreeprijs is voor het goede doel:  het bouwen van een kleuterschool in Gambia.

Dirigente Rosamint Faas leidt beide koren, accordenist Jan Roels en drummer Eric Timmerman zorgen voor muzikale begeleiding. De dirigente, zelf professioneel jazz zangeres, verzorgt bovendien een solo optreden. Kortom,  wees welkom tijdens dit afwisselende  optreden.

Het Shanty mannenkoor, ‘De Eemlandvaarders’ is opgericht in april 2003 door leden van de Rotary Club Baarn-Soest. Zij zijn graag geziene gasten bij zowel zorginstellingen in de regio als bij evenementen en particuliere feesten en partijen. Het programma bestaat uit Engelse Shanties en Seasongs en Nederlandse zeemansliedjes, maar ook voor een gezellige meezinger draait het koor zijn hand niet om.

‘De Amaliaa’s’, een enthousiast damessmartlappenkoor, opgericht in december 2003 na de geboorte van Prinses Amalia. Repertoire: het Nederlandse levenslied, maar ook Engelstalig.

Meer informatie? Bel naar Anneke Bakker, tel. 0651304161 (Amaliaa’s) of Jacques van Klooster, tel. 0645626800 (Eemlandvaarders)