LET OP 10 juni Roeiochtend basisschool

SJ20150418176 kopiërenOp woensdag 10 juni a.s. komt groep 8 (32 kinderen) van de 1e Van der Huchtschool uit Soest een ochtend naar de roeivereniging (9.00-12.00 uur). Een leuke, sportieve ochtend voor deze schoolverlaters en misschien een aanwas van nieuwe jeugdleden voor onze vereniging.
 
Voor het slagen van deze ochtend is het gebruik van een groot aantal boten nodig: Piet Stoon, Spotvogel, Trekvogel, Waterhoen, Kokopelli, Kwak, Kwartelkoning, Koperwiek, Kemphaan en enige skiffjes + de Snor.
 
Ongetwijfeld hebben leden hun vaste roeimoment in een van de genoemde boten op deze woensdagochtend. Is dat het geval, wijk dan uit naar een andere boot of maak voor een keertje een alternatieve roeiafspraak. We hebben deze activiteit niet zomaar georganiseerd, maar na overleg en met toestemming van het verenigingsbestuur. 
 
Via de website van de vereniging kun je op 10 juni om 8.00 uur zien of de roeiochtend van de school wel of niet doorgaat (bij te slecht weer bijvoorbeeld niet). In dat geval kun je natuurlijk toch zelf van de boot gebruik maken.
Allemaal bij voorbaat dank voor jullie soepelheid!
met vriendelijke groeten,
Inge Deichmann