Rolling Diner

Rolling Diner

Beste mensen,

Op zaterdag 24 maart 2018 vindt het zogenaamde ‘rolling dinner’ plaats voor en door leden van onze vereniging en eventueel hun partners. Ontmoet op een verrassende manier andere leden tijdens een gezellig en lekker etentje op meerdere adressen. Je gaat op drie adressen eten (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) en ontmoet telkens andere mensen aan tafel die je zo beter leert kennen en zo gemakkelijker aanspreekt ‘op het vlot’ of tijdens andere lustrum activiteiten.

Wil je meedoen?

Geef je dan op om te komen eten en/of te koken. Je kunt je opgeven als individueel lid of samen met je (eventueel niet-lid zijnde) partner. We hopen op deelnemers uit allerlei leeftijdsgroepen, beginners en gevorderden, tour zeilers en wedstrijdroeiers, actieve en passieve leden.

Mee-eters

Kosten voor de ‘eters’ bedragen totaal 15 euro per persoon voor een driegangen menu, inclusief een glas wijn bij het hoofdgerecht en na afloop koffie en thee met wat lekkers erbij in de recover van ons vereniginggebouw. Je dient zelf voor vervoer te zorgen van locatie 1 (voorgerecht), naar locatie 2 (hoofdgerecht), via locatie 3 (nagerecht) uiteindelijk naar ons verenigingsgebouw. Het bedrag dient uiterlijk zondag 18 maart te zijn bijgeschreven op rekeningnummer NL52RABO 0143815490 tnv BWV De EEM, onder vermelding van Rolling Dinner 2018. Ontvangst = deelname.

Koks

Kokers kunnen zelf aangeven voor hoeveel personen zij (maximaal) gastheer/-vrouw willen zijn en krijgen per persoon die zij aan hun tafel ontvangen, per

Voorgerecht                                          3,50 euro

Hoofdgerecht (incl. een glas wijn)       9,00 euro

Nagerecht                                             2,50 euro

Er wordt gekookt tegen kostprijs, dus koop efficiënt in en verras je gasten met jouw favoriete, smakelijke gerecht. Je kunt zelf op het formulier je voorkeur aangeven. Uiteraard kun je als kok de andere twee gerechten elders nuttigen. Zorg dan wel dat je daar op tijd (bijv. tien minuten eerder) vertrekt ivm laatste voorbereidingen thuis. De voorkeur** zal zoveel mogelijk worden gehonoreerd, echter is geen garantie ivm planning van de route van de mee-eters.

Hopelijk ben je helemaal enthousiast geworden!!

Voor iedereen geldt:

  • We proberen zoveel mogelijk gast-adressen in en direct rondom Baarn en Soest te werven, zodat de eters in korte tijd de afstand van adres naar adres kunt afleggen. We houden rekening met een kwartier tijd tussen de gangen om naar een volgend adres te gaan.
  • Leden die buiten Baarn en Soest wonen hoeven niet te koken.
  • Op donderdag 21 maart ontvang je een mail met het adres waar je op zaterdag 24 maart om 18 uur voor je voorgerecht wordt verwacht. Op deze locatie ontvang je de vervolg-adressen.
  • Het leuke is dat je vooraf niet weet met wie cq. waar je eet en al helemaal niet wat je te eten krijgt. Mocht je evt. dieetwensen hebben, geef dit dan VOORAF duidelijk aan ajb.
  • Culinaire hoogstandjes mogen, echter zijn niet nodig, de gezelligheid staat voorop. Uiteraard ben je als kok volledig vrij in de keuze van je gerecht, mits je binnen je budget blijft en enigszins rekening houdt met de gemiddelde Nederlandse smaak (niet iedereen houdt van hersenen of kikkerbilletjes tenslotte).
  • Dek als kok de tafel alvast (feestelijk) voordat je elders eerst een gerecht gaat nuttigen.
  • Als afsluiting van de avond ontmoeten we elkaar allemaal voor de ‘vierde gang’ in de recover, waar we recepten kunnen uitwisselen, elkaar complimenten kunnen maken en nagenieten, alvorens huiswaarts te gaan.
  • Op zaterdagavond 24 maart ontvangen koks ‘cash’ hun declaratie.

(plan en knip met je cursor onderstaande tekst in een mail bericht, vul het volledig in met jouw gegevens en stuur dit uiterlijk vrijdag 17 maart as. naar email adres: lustrum95@gmail.com. Of print uit, knip af deponeer onderstaande ingevuld in de houten doos op de bar.

Vergeet niet om direct 15 euro p.p. over te maken.

—————————————————————————–

NAAM:

ADRES:

POSTCODE/WOONPLAATS:

EMAILADRES:

(MOBIEL) TELEFOONNUMMER:

MEE-ETEN – AANTAL DEELNEMENDE PERSONEN (MAX 2):

DIEETWENSEN:

KOKEN – VOOR HOEVEEL MENSEN WIL JE MAXIMAAL KOKEN:

VOORKEUR **    voorgerecht       hoofdgerecht     nagerecht