6 oktober startschot jubileumjaar 2018

6 oktober startschot jubileumjaar 2018

Informatieavond Vrijdag 6 oktober 2017

19.30 tot 21.00 uur

Beste Leden,

deze informatieavond is voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te helpen aan de organisatie van een ‘bruisend’ jubileumjaar. Ons doel is om tijdens de nieuwjaarsreceptie een geweldig plan te presenteren. We staan nu nog op ZERO en hebben jullie hulp nodig. Dus heb je ideeën, wil je een activiteit helpen organiseren of ‘heb je’ of ‘denk je’ een organisatietalent te hebben, kom dan vrijdag 6 oktober en laat je inspireren!

Welke informatie krijgen jullie?

We zullen de avond starten met een presentatie van de vorige ‘LUCIE’, die van 2013. Simon Klomp zal jullie uit zijn ervaring vertellen over het opdoen van inspiratie, en de do’s en don’ts bij de organisatie van een jubileumjaar. Daarna zullen we ideeën inventariseren, onder het motto alles kan en mag! Ook willen we dan jullie individuele belangstelling om te helpen in kaart brengen; want iedereen heeft een talent! We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Wat kan jouw rol zijn?

Bedenk eerst wat jouw talent voor de vereniging kan betekenen en denk daarna pas aan het volume van de bijdrage die je zou willen leveren. Iedere bijdrage hoe ‘klein’ dan ook wordt ‘groot’ gewaardeerd!

Wat als je niet aanwezig kunt zijn?

We snappen best dat deze uitnodiging erg kort dag is en dat je niet aanwezig kunt zijn op 6 oktober. Maar we willen uiteraard niet dat je dan niet betrokken zou kunnen zijn. Neem even contact op met ondergetekende voor overleg.

Aanmelden!

Graag vernemen we of je komt, dan zetten wij de koffie vast klaar.

Stuur een mailtje naar Jack Nieuwerf: jnieuwerf@icloud.com

Voor meer informatie ook telefonisch bereikbaar: 06 23326717

Peter van Kleij en Jack Nieuwerf, activiteitencoördinatoren