SUPer Eén Eem Midzomerfestival!

SUPer Eén Eem Midzomerfestival!

Dat het watersporters werkelijk niet uitmaakt of het water nou van boven of ‘onder’ komt, bleek zaterdag maar weer n’s tijdens de o zo gezellige Eén Eem Midzomerfestival- en SUP-dag.

Betrad je als nietsvermoedende buur of ‘zomaar langskomer’ het vlot, dan ontvouwde een kakofonie van (water)activiteiten zich aan het oog: SUP-pen, circuitje en bungeeroeien, roei- of zeilrondje varen, waterpolo,  Snorren, bommetje, picorace, smoven, schaken, life knopenontwarspel, sjoelen, filmpje pakken, enz. enz. enz. En dat allemaal terwijl de (mot)regen af en toe uit de hemel gutste. Voeg toe een super cool koffie/thee/chocolade-busje (place du café), suikerspinnerij, heerlijke (waterbestendige) barbecue en verrukkelijke toetjeswedstrijd en wie had het nog over het weer? (Iedereen!) O ja, we zijn ook een clublied rijker. Er zal beslist een evenement volgen waar we dat nogmaals mogen aanhoren.

Een dag die de boeken ingaat als dag van plezier, ongedwongenheid, actieve leden, rivaliteit met een vette knipoog, creativiteit en smullen. Zie de beelden van Sabine voor een sfeerimpressie. En de vraag aan iedereen die foto’s heeft gemaakt, deze even naar de communicatiecommissie  of feestcommissie te sturen. We willen graag een grote digitale fotocollage samenstellen.

De feestredactie bestond vooral uit twee personen: Hans Schotborgh en Frank van Eijk. Hans en Frank, wat hebben jullie een werk verzet en er een geweldig feest van gemaakt! En als we dan toch bezig zijn, ook dank aan al die andere actievelingen: SUP-docenten, bartenders , stuurlieden, scheidsrechters, gangmakers, opeters, ontvangstcommité-ers, barbecuers, omroepers, zeilkapiteins, opruimers, improviseurs, dronebestuurders, zangers/essen en alle andere nog niet genoemde feestgangers.

Met recht een Eén Eem Midzomerfestival! De zomer kan nu echt beginnen!