wereldkampioenschappen roeien

Van 20 tot en met 28 augustus 2016 kunnen we op de Willem Alexander Baan in Rotterdam meegenieten met het wereldkampioenschap roeien, voor senioren, onder de 23 en junioren.

De KNRB nodigt alle roeiverenigingen in Nederland uit bij dit bijzondere evenement aanwezig te zijn en leden van bij de KNRB aangesloten verenigingen ontvangen daarom een speciale korting op tickets (code 2016) . Kijk voor informatie over deze korting en het bestellen van kaarten op www.rotterdam2016.com/tickets.
De organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers die helpen het evenement tot een succes te maken. Bedoeling is dat er subteams komen met eigen taakverdelingen en die in shifts in te zetten. Je draait minimaal één shift. Om vrijwilliger te worden en voor meer informatie over de vrijwilligerstaken, ga naar www.rotterdam2016.com/vrijwilligers. Heb je zin een rol te vervullen die wat meer verantwoordelijkheid met zich meebrengt? Zoek dan onder het kopje ‘vrijwilligersvacatures’.

Op de bar ligt een stapeltje flyers met info over het programma en toegangskaarten en een grote poster op het prikbord beneden in de gang brengt ons vast in de juiste sfeer.