Laden Evenementen

Op 23 maart vindt er weer een open dag plaats van 11.30 tot 13.30 uur. Iedereen die geïnteresseerd is in roeien, zeilen of de vereniging is van harte welkom. Je kunt gewoon binnenlopen.

Het doel van deze dag is om de geïnteresseerde bezoeker wegwijs te maken binnen onze vereniging. Daarnaast is er de mogelijkheid om daadwerkelijk in een roei- of zeilboot te stappen en te ervaren hoe het in de boot en op het water is.

Om de open dag tot een succes te maken is er tijdens deze dag een team van zo’n dertig vrijwilligers actief en zijn de voorbereidingen al ruimschoots gestart.

Wat kun jij als lid van BWV de Eem bijdragen?
Onze vereniging staat of valt met de aanwas van nieuwe leden. We laten Baarn en Soest en directe omgeving natuurlijk weten dat er weer een open dag plaatsvindt, maar wellicht heb jij in jouw netwerk ook mensen die graag een keer komen kennismaken met de roei- of zeilsport. Je kunt laten weten dat iedereen van harte welkom is om langs te komen of kom zelf even kijken en breng iemand die geïnteresseerd is mee. En ken je iemand die ervaring heeft met het geven van zeilles? Dan leggen we de rode loper uit.

N.B. Hou er rekening mee dat er tussen 11.30 en 13.30 uur beperkte mogelijkheden zijn voor het wegvaren van en aanleggen bij het vlot.

Share This Story, Choose Your Platform!