Hoe kan ik lid worden

en komen roeien en zeilen bij BWV de Eem?

Hartelijk welkom!

Leuk dat je kennis wil maken met de vereniging BWV de Eem! Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen. We willen je graag leren kennen. Misschien wil je direct het roeien of zeilen beleven? Dat kan! Ervaar dat bijvoorbeeld met een proefles zeilen. Wil je eerst kennismaken en een rondleiding op de vereniging of je aanmelden als lid? Is ook mogelijk. Op deze pagina vind je alle informatie over het lidmaatschap bij De Eem en hoe je je kunt aanmelden als lid.

Als je ons laat weten wat we voor je kunnen betekenen, neemt ons WelkomTeam snel contact met je op om een afspraak te maken.

» Ik vraag direct een Proefles Zeilen aan.

» Ik wil graag Kennismaken.

» Ik wil me Aanmelden als lid.

Heb je een vraag of opmerking? Wil je weten hoe je ons kunt bereiken, fysiek of digitaal?

» Vind je weg op Contact.

Wil je kennis maken met zeilen bij de vereniging De Eem? Dan is een proefles Zeilen een uitgelezen kans daarvoor.

» Ik vraag graag een Proefles Zeilen aan.

Nog geen of heel weinig ervaring met roeien of zeilen? Geen enkel probleem. We leren het je graag! Onze ervaren instructeurs verzorgen een uitstekende beginnersopleiding zodat je snel het water op gaat en kunt genieten van het roeien of zeilen op de Eem.

» Lees alles over de beginners-instructie roeien op Roei-opleiding.

» Lees alles over de zeilopleiding op Zeilinstructie.

Heb je al (veel) ervaring met roeien of zeilen? Je bent van harte welkom op de vereniging. Laat zien wat je kunt en wij zorgen ervoor dat je op jouw niveau kunt sporten bij de vereniging. Ambitie en gezelligheid staan beide hoog in het vaandel. Je kunt alle kanten op en je voelt je vast snel bij ons thuis.

» Vertel ons WelkomTeam wat je wensen zijn als ervaren roeier en/of zeiler en we nemen snel contact met je op.

Op deze pagina Lidmaatschap vind je alle informatie over het lidmaatschap bij BWV de Eem. Je leest bijvoorbeeld over de rechten en plichten die je als lid bij De Eem hebt en de contributie die je betaalt.

» Bekijk Alle informatie over het lidmaatschap.

Graag zien we je aanmelding tegemoet.

» Maak je keus voor het lidmaatschap op Aanmelden.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap?

» Stel je vraag in het Contactformulier.

Alle mogelijkheden bij De Eem

Bij onze watersportvereniging kun je roeien en zeilen. Onze eigen opleiders leren je de basis van het roeien en zeilen. Ben je al (zeer) ervaren, start dan op je eigen niveau in de roei- of zeilboot. Je kunt roeien en zeilen (leren) vanaf een jaar of 12 tot hoge leeftijd.

» Ga naar Roeien bij De Eem.

» Bekijk het Zeilen bij De Eem.

Leuk dat je erover denkt lid te worden bij BWV de Eem. Je bent van harte welkom! Graag vertellen we je alles over het lidmaatschap. Je vindt alle informatie op deze pagina Lidmaatschap.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap bij BWV de Eem?
» Stuur ons een bericht. We nemen snel contact met je op.

» Aanmelden als lid, doe je op Aanmelden.

Wat kost het lidmaatschap bij BWV de Eem? En wat krijg ik daarvoor?

In het kort kunnen we zeggen dat je bij De Eem kunt roeien en zeilen op elk gewenst niveau. Je krijgt een volledige opleiding en kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de vereniging.
Het roeien gaat het hele jaar door, zolang de weersomstandigheden dat toelaten.

Onze vereniging draait vrijwel volledig op onze leden. Daardoor kunnen we met een relatief lage contributie uit. Je krijgt daar veel voor en we vragen je een bijdrage te leveren als vrijwilliger voor activiteiten die je leuk vindt om te doen voor de vereniging.

De jaarlijkse bijdrage is afhankelijk van je leeftijd en soort lidmaatschap.
» Bekijk de verschillende Lidmaatschaps-mogelijkheden.

Leden van andere roeiverenigingen die willen roeien op de Eem, kunnen een gastlidmaatschap afsluiten. Voor jou als gastlid geldt dat je beperkte rechten en plichten hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen stemrecht tijdens Algemene Vergaderingen en je hebt weinig ‘verenigingsplichten’. Als gastlid betaal je een jaarlijkse bijdrage en houd je je aan de regels voor het gebruik en bescherming van de boten.

» Bekijk de informatie over het Gastlidmaatschap.

Een passief lidmaatschap is mogelijk bij de BWV de Eem. Wil je wel lid worden of blijven maar niet actief sporten bij De Eem. Kies voor het passieve lidmaatschap.

» Lees alle informatie over Passief lidmaatschap.

Als het aanmelden via het webformulier is gelukt, krijg je een bevestiging via de email van je inschrijving.

de Ledenadministratie gaat dat verwerken en vervolgens neemt het WelkomTeam snel contact met je op om je verder wegwijs te maken bij de Baarnse Watersportvereniging de Eem en afspraken te maken over de opleiding die je gaat volgen.

Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk eerst even in je spambox of de bevestiging daarin is gekomen. Denk je dat het niet goed is gegaan?

» Stuur even een berichtje naar ledenadministratie@bwvdeeem.nl en geef aan wat je vragen of wensen zijn.

We nemen dan snel contact met je op. Dank je wel!

Overige onderwerpen

» Kijk voor alle informatie over clubkleding op Clubkleding.

» Lees de Statuten van BWV de Eem.

Behalve buiten sporten heb je ook de mogelijkheid om binnen te sporten. In de ergometerruimte in ons verenigingsgebouw staan 8 roeimachines beschikbaar om op te trainen. Handig voor die dagen dat je niet kunt roeien of gewoon als je extra wilt trainen.

Als lid kun je op elk moment het lidmaatschap bij De Eem beëindigen.

» Het lidmaatschap zeg je op door een email te sturen naar het adres ledenadministratie@bwvdeeem.nl.

De ledenadministratie bevestigt de opzegging per mail, waarna het lidmaatschap definitief is beëindigd.

• Wanneer je je lidmaatschap in de loop van het verenigingsjaar eindigt, blijft de jaarlijkse bijdrage voor het gehele verenigingsjaar verschuldigd. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
• Opzegging van het lidmaatschap vóórdat een nieuw verenigingsjaar begint, kan tot vier weken vóórdat het nieuwe verenigingsjaar start. Als je voor de laatste dag van november opzegt, ben je zeker op tijd.

» Zie voor extra informatie over opzeggen bij Beëindigen van lidmaatschap.

Alle informatie over het lidmaatschap

Lid bij een bijzondere vereniging aan de schitterende rivier de Eem.

Beleef De Eem!

Wat heeft BWV de Eem allemaal te bieden?