Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe leden

Welkom bij Baarnse Watersport Vereniging de Eem. Vlakbij de A1 op de steeds verrassend mooie rivier de Eem kun je bijna het hele jaar door roeien en zeilen in één van de bijna 90 boten uit de verenigingsvloot.

De Eem is een actieve, groeiende watersportvereniging, waar leden van 10 tot (ver) boven de 80 jaar oud in een veilige omgeving kunnen watersporten op hun eigen niveau. Behalve roei- en/of zeiltraining(en) zijn er veel andere activiteiten op de vereniging, waaronder jeugdkampen, (onderlinge) wedstrijden, toertochten, indoorjeugdtraining, theorielessen en feestelijke bijeenkomsten. Vanaf januari 2015 vormt een verbouwd clubhuis het toneel waarop en –omheen alle actie zich afspeelt.

Om dit alles mogelijk te maken, werken we zoveel mogelijk met en voor elkaar. Zonder vrijwilligers zou de vereniging niet lang ‘zeewaardig’ blijven en het lidmaatschap onbetaalbaar worden. Barkeepers, schoonmakers, techneuten, regelaars, bestuurders, instructeurs of coaches, ze zijn er allemaal. Gelukkig maar! We brengen ieders wensen en voorkeuren in kaart, zodat je als vrijwilliger doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens het eerste jaar van je lidmaatschap draai je in ieder geval twee keer een bardienst.

Op deze site is veel informatie te vinden over alle aspecten van roeien en zeilen en de organisatie van de vereniging. Via de rubriek ‘organisatie’ kun je mailadressen vinden van een groot aantal aanspreekpunten en de rubrieken roeien en zeilen wijzen je als het goed is snel de juiste weg naar je eerste halen/slagen in watersportland.

Maak kennis met de vereniging via deze korte kennismakingsfilm van Joeri Teijma:

.
Kijk ook eens op www.de-eem.nl hoe mooi de rivier de Eem is.