Het juiste mailadres!

Published On: januari 29th, 2018By Categorieën: Homepage, Roeien159 words

Instructeurs zoeken roeiers voor het hele goede doel!
NB In de Actueem stond per abuis onder dit bericht niet het juiste mailadres!
Elf leden van onze vereniging volgen momenteel een door de instructiecommissie georganiseerde cursus, waarbij zij worden opgeleid tot instructeur. Een belangrijk onderdeel van deze cursus zijn 2 praktijk dagen; op zaterdag 17 februari en en zondag 4 maart. Op beide dagen van 12.00-16.30 uur, in drie blokken van elk 1,5 uur. De cursisten moeten dan onder begeleiding van een van de docenten de lesstof in de praktijk oefenen. Als oefenobject hebben wij elke dag zes (2 per blok) ploegen, ploegjes of individuen nodig, die zich 1,5 uur willen inzetten, waarvan 1 uur op het water en een half uur op de ergometer. Wij zijn al een paar weken op zoek naar vrijwilligers, maar we hebben nog lang niet genoeg vrijwilligers om als ‘lesmateriaal’ voor de cursisten te komen roeien.
Welke ploeg/personen helpt/helpen ons? Aanmelden en/of vragen per mail: ghavdbrink@outlook.com