15 april Eemlintrace, nu inschrijven!

Published On: maart 12th, 2018By Categorieën: Homepage, Roeien, Wedstrijdcommissie139 words

Je leest het goed, de Eemlintrace is er weer! Deze estafette race over de gehele lengte van de Eem gaat plaatsvinden op zondag 15 april en wordt georganiseerd door BWV de Eem en Hemus.De start is om 10 uur bij BWV de Eem. Er wordt geroeid in de richting van Amersfoort, vervolgens naar de Eemmond en weer terug naar BWV de Eem. Wisselpunten zijn Hemus, BWV de Eem en het Raboes. De totaal te roeien afstand bedraagt 36 km.
Een estafette race waar jong en oud aan kan deelnemen maar waarbij het koningsnummer van toen de vieren waren. Als ploegen het gehele traject als één ploeg willen roeien dan kan dat ook. Of kies voor de ecovariant waarbij roeien wordt afgewisseld met fietsen. Alle niveaus en boten zijn welkom om in te schrijven.

Inschrijven kan met het inschrijfformulier.    Inschrijfformulier_15 april Eemlintrace