Nieuwe zeilboot gedoopt

Published On: april 7th, 2018By Categorieën: Homepage, Zeilen146 words

De zeilcommissie heeft een prachtige boot uitgezocht die de hele zeilvloot in razende vaart voorbij zal gaan varen. Type; RS venture.  Neel van Suchtelen, die zich jarenlang enorm heeft ingezet voor de zeilafdeling, veel jonge zeilers heeft lesgegeven en menig zeilweekend/week heeft begeleidt, doopte de boot met fris eemwater. De naam die de boot gekregen heeft is verzonnen door twee leden n.a.v. een oproep om een naam te bedenken. Nella de Koster en Jeanette van Es bedachten de prachtige naam onafhankelijk van elkaar; Wilde Makou. Een vogel die op waterige plekken in zuid Afrika voorkomt. Hij behoort tot de 10 snelste vogels ter wereld en kan 142 kilometer per uur vliegen. Dat zien we onze Wilde Makou net niet voor elkaar krijgen maar we gaan zeker een poging wagen om dicht in de buurt te komen. Behouden vaart Wilde Makou en welkom in de zeilvloot!