Persoonlijk verslag Openingstocht

Published On: april 9th, 2018By Categorieën: Homepage, Roeien, Zeilen185 words

Afgelopen zaterdag was de traditionele openingstocht van het nieuwe seizoen. Bij stralend voorjaarsweer gingen 38 roeiers en 9 zeilers richting het Raboes. Iedereen, ervaren waterrot of net beginnend lid, kon mee. Bij het Raboes werd iedereen getrakteerd op koffie of thee met een lekker stuk eigen gebakken taart. De ontvangst bij het Raboes is altijd zeer hartelijk. Er staan lekkere stoelen, iedereen kan zowel buiten als binnen zitten en er brandt een vrolijke buitenkachel. Dat laatste was deze zonnige dag niet echt nodig. Er stond een straf windje. Dat betekende hard werken voor de roeiers en veel laveren voor de zeilers maar uiteindelijk was iedereen op tijd binnen voor de lunch.Wachtend op de laatste boten, waren velen van ons getuige van de doop van de nieuwe zeil-boot. Daarna werd het buffet geopend en genoot iedereen van een heerlijke lunch met eieren, spek, veel soorten brood, vlees- en kaasbeleg en een heerlijke fruitsalade, terwijl de tafels gezellig gedekt waren met vrolijke tulpen. Kortom, allemaal tevreden mensen en we hebben het hele voorjaar en de hele zomer nog voor ons. We wensen jullie allemaal veel roeiplezier dit seizoen.