Lustrumfeestgangers

Published On: oktober 4th, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage423 words

Beste mensen,
na onze eerdere oproep om je toch echt aan te melden voor het lustrumfeest stroomden de mails gelukkig binnen en hebben ook velen het inschrijfformulier op de glazen deur ingevuld.  Hoera!
We zijn er blij mee – want alleen samen met jullie wordt het een spetterend, gezellige avond.
Je kunt je nog steeds aanmelden! Dus doe dat vooral nog als je ook wilt komen! Je bent (met partner/introducé) van harte welkom! Lustrum95@gmail.com

Onderstaand enige aanvullende informatie voor alle feestgangers:
– we verwachten je vanaf acht uur en om kwart over acht wordt de avond geopend in de tent op het jollenterrein
– dresscode is ‘feestelijk’
– de kleedkamers fungeren als garderobe
– er kan deze avond niet worden geparkeerd op ons eigen terrein, dus kom ajb. op de fiets en als het niet anders kan (ergo, met de auto) parkeer dan in de wijk.
– we vragen je bij vertrek (hoe vroeg/laat ook) rekening te houden met onze buren en hen geen (geluids-)overlast te bezorgen ajb.
– onze buren zijn geïnformeerd over deze avond en tevens uitgenodigd
– LUCIE is nog op zoek naar vuurkorven (met houtblokken), terrasverwarmers, lamp-snoeren, twee statafels en een spotify account.  Wie kan/wil ons helpen? Laat van je horen!
– je kunt deze avond muntjes kopen voor één euro per stuk; elke consumptie kost een muntje. Thee/koffie is gratis. Er zijn twee barren – onze reguliere in de recover en een uitgiftepunt in de tent op het jollenterrein. De muntverkoop vindt plaats in de hal bij de binnentrap. Je kunt ons helpen door gepast geld cq. kleine coupures mee te nemen. Of gewoon veel munten te kopen (met grote briefjes …). Teruggave van munten cq. geld is niet mogelijk.
– wie zou een foto impressie van de avond willen maken (of zelfs van de voorbereidingen/opruim activiteiten)? Meld je svp!
– Heeft er iemand op maandag 15 oktober tijd om het verhuurbedrijf toegang te verlenen om de spullen weer op te halen? Laat het weten en in overleg met beide partijen spreken we een tijd af.
– Als je zaterdag of zondag roeit, en je hebt nog even tijd, help ajb even met wat meubels te verplaatsen om de recover geschikt te maken als danszaal en de werkplaats in te richten als praatcafé en zondag andersom.
– leden die zich al wel op hebben gegeven om te helpen of bardienst te draaien krijgen nog nader bericht.

Allemaal graag tot zaterdagavond 13 oktober,

LUCIE

Voor hulp en spullen: mail naar  lustrum95@gmail.com!