In memoriam Gerrit Jan Kreeftenberg

Published On: november 28th, 2018By Categorieën: Bestuur, Homepage194 words

Een groot man is ons ontvallen. Altijd actief op de roei, als lid van de materiaalcommissie, als penningmeester. Klussen, dollen, kletsen, koffie drinken. Genietend van de Vrijheid, zowel tijdens het lakken ervan als tijdens het zeilen erin. Roeien met zijn maten, enkele keren per week, een vriendenclub. Als penningmeester zuinig met de centen en scherp op de bestedingen. Een van zijn laatste acties was de invoering van het tag systeem voor de baruitgaven: efficiency als leidraad, typisch Gerrit Jan.

De Roei was zijn tweede thuis. Gerrit Jan genoot van het contact met de leden, in bestuur, commissies, zijn ploeg en anderszins. Des te spijtiger was het dat het de laatste tijd niet meer lukte. Daar baalde hij van, dat paste helemaal niet bij hem. Bij zijn laatste bezoek aan het vlot en het terras, scheen de zon. Dat was mooi. Zo zullen we ons Gerrit Jan ook herinneren: als iemand die genoot van onze vereniging en het water, met een grote glimlach op het gezicht.

Gerrit Jan, we misten je al en nu is het definitief. Vaarwel.
Wij wensen Elisabeth, de kinderen, kleinkinderen en verdere familie sterkte met het gemis van deze bijzondere man.