Het Eemmeer-zeilen en de BBQ VERPLAATST naar zondag 6 oktober

Published On: september 27th, 2019By Categorieën: Homepage, Roeien, Zeilen164 words

Meer dan 10 zeilers hebben zich opgegeven voor het zeilfestijn op 29 september. Maar… veiligheid staat bij ons voorop. Het zeilersweerbericht op Ziltmeteo voorspelt niet veel goeds. Fronten en troggen. Klik hier voor de video. Nu zijn er veel diehards onder de zeilers. Maar er zouden ook niet-zeilers en introducees komen. Dus hebben we besloten om alle activiteiten naar zondag 6 oktober te verplaatsen:

  • Zeilen vanaf 13 uur
  • Borrel vanaf 16.30
  • En daarna een BBQ met discussie over het beleidsplan zeilen plus een Powerpoint met resultaten van de enquête.

Degenen die zich hadden ingeschreven hebben per mail informatie over het uitstel ontvangen. Als je 6 oktober niet kunt, stort de penningmeester het tientje voor de BBQ terug. En iedereen – ook een niet-zeiler – kan zich weer via de website inschrijven.

Noot: weet je niet wat troggen en occlusies zijn? Daar hebben we dit weekend mee te maken. Kom dan 14 februari 2020 naar de theorieavond over meteo. Niet alleen voor zeilers. Storm, regen en bliksem maken geen onderscheid tussen roeiers en zeilers.