Save the date: 17 januari en 14 februari theorie voor roeiers en zeilers

Published On: november 18th, 2019By Categorieën: Homepage, Roeien, Zeilen119 words

Net als vorig jaar organiseren we een theoriecursus. Voor een deel alleen voor de zeilers, maar net als vorig jaar, is de opening ook bedoeld voor (nieuwe) roeiers. We laten alle borden die je op de Eem tegenkomt de revue passeren. En je maakt kennis met alle vaarregels die op de Eem van toepassing kunnen zijn. Voor de jeugd beginnen we om 19.00. Daarna herhalen we de intro voor de volwassen roeiers.

Op 14 februari geven we een intro in meteorologie. Omdat storm, regenbuien en bliksem geen onderscheid maken tussen roeiers en zeilers, proberen we die avond ook de roeiers te interesseren. Start om 19.30 uur.
De zeilers krijgen een mail met het volledige programma en alle data van intro tot examen.