Opening dubbelexpositie 23 februari

Published On: januari 27th, 2020By Categorieën: Evenement, Homepage213 words

We genieten nog allemaal van de mooie schilderijen van Guus Zandbergen. Voor Guus is het tijd om er weer zelf thuis en in zijn huis in Frankrijk van te genieten. Dus gaan we over op  een nieuwe expositie. Deze keer van twee schilders van onze vereniging te weten Wim Smit en Frits Gehner. Beide schilderen heel divers. Soms verwerken ze vakantieherinneringen, dan weer zijn ze geïnspireerd door andere schilders. Het geheel van beiden is zeer de moeite waard. We openen de expositie weer op feestelijke wijze, waarbij de beide kunstenaars een en ander vertellen over hun werk.

Opening: zondag 23 februari 16.30 uur.

Wij hopen zondag de 23ste veel leden te mogen begroeten. U bent natuurlijk vrij geïnteresseerde kennissen en familieleden mee te nemen.
Zoals het er nu uitziet wordt dit de laatste expositie omdat wij als commissie niet weten of er nog meer onontdekt talent in onze vereniging aanwezig is. Hierbij een beroep op alle leden. Hebt u een roeimaatje die met veel plezier schildert en eventueel bereid is ons daarvan te laten genieten. Laat het ons weten en we nemen contact met hem of haar op. We willen graag de nieuwe traditie nog een tijdje voortzetten.

Lotte Jager en Marijke Mensink

De Kubus, Frits Gehner

Gezicht op de Eem, Wim Smit