Zeiltocht Friesland zaterdag 4 september 2021

Published On: juli 21st, 2021By Categorieën: Homepage, Zeilen346 words

Wederom uitzicht op plezier in groepsverband! Vorig jaar hebben we de tocht in Friesland vanwege corona niet kunnen organiseren, maar met de juiste maatregelen gaan we dit jaar weer heerlijk varen over de Friese meren. We houden daarvoor natuurlijk wel de huidige corona-maatregelen aan. Daarom willen we dat je (recent) getest bent of volledig ingeënt. Dit in verband met optimale veiligheid in de boten waar we met vier personen in één boot geen 1,5 meter afstand kunnen houden en ook omdat we horecagelegenheden willen bezoeken in groepsverband.

Aanvang zaterdag 4 september 8.45 uur bij de vereniging op de parkeerplaats. We hopen ca 22.00 uur weer terug te zijn.
Wij huren de valken bij de jachthaven de Watervriend in Uitwellingerga. Aangezien we vijf Valken kunnen reserveren en we maximaal vier personen in één boot hanteren hebben we een inschrijfstop bij 20 deelnemers. Dus schrijf snel in als je mee wilt! Wie het eerst komt etc.
Je kan je in principe alleen als lid met zeilervaring opgeven, dat wil zeggen met minimaal CWO2 of D2 of als je dit jaar zeilcursist bent.
Je mag wel één introducé per mail aanmelden. Indien blijkt dat er enkele dagen voor de tocht een plaats over is dan kan deze persoon mee. Ook hier geldt op volgorde van aanmelding.
Je aanmelding doe je via de website. De kosten voor de huur van de boten, een eenvoudige lunch die we proberen te organiseren en het benzinegeld voor degenen die willen rijden is geschat op een bijdrage van 35,00 p.p. en wordt automatisch geïncasseerd door de penningmeester nadat je je hebt ingeschreven. (Dit gebeurt alleen indien je een reguliere machtiging hebt afgegeven voor de vereniging.)
Nadere details en info volgt via een schriftelijke briefing per e-mail en de friesland-whatsappgroep waarvoor je wordt uitgenodigd.

Wanneer: zaterdag 4 september 2021
Duur: 8.45 tot ca 22.00 uur
Waar: Jachthaven de Watervriend, Sjuwedyk 10-12, 8624 TV te Uitwellingerga
Boottype: Poly Valk
Kosten: € 35,00 per persoon via automatische incasso bij inschrijving online
Inschrijven kan hier. 

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mailtje naar: infozeilen@bwvdeeem.nl
Tot ziens op het water, Jack Nieuwerf en Theo Weijers