Zeilboten takelen en winterklaar maken

Published On: oktober 5th, 2021By Categorieën: Homepage, Zeilen198 words

Help mee bij het takelen en winterklaar maken van onze zeilboten inclusief een feestelijke lunch en met uitreiking van de behaalde CWO-diploma’s.
De herfst heeft zijn intrede gedaan, de dagen worden korter en onze zeilers varen de laatste uurtjes van het seizoen. Op zaterdag 30 oktober is het weer zover.  We roepen alle zeilers op om onze boten winterklaar te maken. We verdelen de taken in het aftuigen van boten, zeilen opruimen, het takelen van de boten waarna we ze schoonspuiten en netjes onder zeil afdekken.
Een klusje dat met vele handen licht werk wordt!
Om 12.30 uur hebben we een gezellige lunch* waarbij we -zoals altijd- de diploma’s uitreiken en onze instructeurs bedanken.
Doe warme, gemakkelijke kleding aan die vuil mag worden en vergeet je regenkleding niet! Al het schoonmaak materiaal is aanwezig.
Meld je hier zo snel mogelijk aan.

En kun je niet de hele dag? Geen probleem!
Je kunt je ook opgeven voor een dagdeel bij de inschrijving. Ook vragen we je aan te melden voor de lunch, zodat we dit goed kunnen voorbereiden.
Komt allen!

* Bij inschrijving voor de lunch hanteren wij de dan geldende verplichte overheidsrichtlijn ter zake covid-19. Bij inschrijving meer info.