Open Dag 2 april

Published On: maart 24th, 2022By Categorieën: Homepage, Roeien, Zeilen494 words

Op zaterdag 2 april organiseren we weer de jaarlijkse Open Dag voor potentieel geïnteresseerde roeiers en zeilers.
Tussen 10:30 en 13:00 ontvangen we met een groep leden bewoners uit Baarn en de regio die belangstelling hebben voor het buiten sporten op het water. Dit jaar laten we hen kennis maken met de levendigheid van de vereniging met eventueel de mogelijkheid om een stukje te varen. Geïnteresseerden kunnen daarna desgewenst een proefles aanvragen of zich direct aanmelden via de website.
Nodig vrienden, kennissen, buren en familie uit om kennis te maken met onze vereniging. En als je tijd en zin hebt, help een uurtje mee met rondleiden en mensen enthousiast maken: meld je aan bij secretaris@bwvdeeem.nl.

Stuur eventueel onderstaande tekst naar iemand die je kent!

Buiten sporten op het water: Veilig en Gezond!
Open Dag BWV De Eem: roeien en zeilen voor jeugd en volwassenen

Hoera, we kunnen jou weer uitnodigen!
Kom op zaterdag 2 april tussen 10:30 en 13:00 uur kennis maken met onze energieke vereniging om te ervaren hoe het is om te roeien of te zeilen op de Eem. Het is heerlijk om buiten actief te sporten, goed voor je gezondheid, je welzijn en je conditie. We zijn een vereniging waarin sportieve ambities en gezelligheid hand in hand gaan. De Eem meandert door het polderlandschap en biedt voorbij elke bocht unieke vergezichten en prachtige oevers. Je leert bij ons roeien, alleen en in teamverband, van recreatief tot ambitieus. Met roeien train je al je spieren tot je lachspieren aan toe! Je kunt ook leren zeilen en alle kneepjes onder de knie krijgen. Kom ook roeien of zeilen (of allebei) bij onze levendige vereniging! We heten jeugd en volwassenen van harte welkom, zowel beginners als ervaren roeiers en zeilers.
Meer informatie over de vereniging is te vinden op onze website: www.bwvdeeem.nl.

Over Roeien
BWV De Eem heeft een eigen vloot, zowel recreatieve boten als wedstrijdboten voor één tot acht roeiers. Onze eigen leden geven instructie en coachen de teams. Er zijn door het jaar meerdere instapmomenten. We leiden op tot een erkend certificaat. Instructie is inbegrepen in de contributie.

Over Zeilen
BWV De Eem heeft een eigen vloot, zowel kiel- als zwaardboten. We zeilen op de Eem en op het Eemmeer. Onze eigen leden geven instructie aan jeugd en aan volwassenen. We leiden op tot het landelijk erkende CWO-diploma. Instructie is inbegrepen in de contributie.

Over de Vereniging
Met ruim 450 leden zijn we een stevige vereniging die bijna 100 jaar bestaat, in 2023 zal het eeuwfeest groots worden gevierd. Alle leden dragen hun steentje bij aan het verenigingsleven, van onderhoud tot instructie en organisatie. De leeftijd van de leden varieert van twaalf tot in de negentig. We hebben een mooi en ruim verenigingsgebouw met kantine en volop trainingsfaciliteiten en we beschikken over zo’n honderd goed onderhouden roei- en zeilboten. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals wedstrijden, toertochten, clubkampioenschappen en festiviteiten. Welkom voor iedereen die houdt van water en van buiten sportief bezig zijn!