Spaarne Lenterace

Published On: juni 3rd, 2022By Categorieën: Homepage, Wedstrijdcommissie132 words

Op zaterdag 21 mei heeft een acht van De Eem meegedaan aan de Spaarne Lenterace. Nadat de afgelopen twee coronajaren de wedstrijd niet was verroeid mochten we eindelijk weer. De traditie kon weer worden hersteld.
De D-acht (gemiddelde leeftijd tussen 50 en 55 jaar) heeft hier, met twee wisselingen ten opzichte van de ploeg die deelnam aan de Head of the river, aan meegedaan. Als stuur een oud lid van De Eem. Met zon, lekkere temperatuur en wind mee hebben wij de 4,5 kilometer in hoog tempo geroeid. Onze tijd was 16.46.8 waarmee we snelste waren in ons veld (van twee boten 😉). De overwinning hebben we op het zonnige terras kunnen vieren met de door leden van het Spaarne gebakken taarten en bier. We kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd, de Eemhead op 24 september a.s.