Zeilers opgelet: zaterdag 5 november takeldag!

Published On: oktober 7th, 2022By Categorieën: Homepage, Zeilen272 words

De takeldagen in het voor- en het najaar zijn jaarlijks terugkerende verenigingsactiviteiten voor de zeilafdeling. Op 5 november gaan alle zeilende leden met elkaar de boten aftuigen en op de wal takelen, schoonmaken en onder dekzeil brengen.
Daarnaast is het ook een weer gezellig samenzijn waarbij we met een gemeenschappelijke lunch op de seizoenen terug- en vooruitblikken.

Het is ook het moment waar we met een planning aankondigen welke klussen er in de winter noodzakelijk zijn om onze vloot in goede conditie te houden en hoe je je hiervoor kunt opgeven. Verder worden er natuurlijk tijdens de lunch weer diploma’s uitgereikt en zijn er de nodige complimentjes en bedankjes voor onze vrijwilligers en hun inzet. Ook is er de gelegenheid om ons ‘Lief-, dank- en leedpotje’ te sponsoren.

Hoe is de planning?
9.45 uur werkinstructie met koffie en thee
10.00 uur aanvang werkzaamheden
12.00 uur lunch (ook vegetarisch!)
13.00 uur aanvang werkzaamheden
16.00 uur verwachte eindtijd

Wat zijn de werkzaamheden?
In de ochtend tuigen we de boten in kleine groepjes af en zal een takelploeg de zeilboten op de trailers zetten. In de middag gaan we in groepjes de boten schoonspuiten en onder dekzeil zetten. Dus voor iedereen is er wel iets nuttigs te doen.

Hoe kun je inschrijven?
Je kunt je nu opgeven voor de takeldag op zaterdag 5 november 2022. Gelet op het sociale aspect waarderen wij het enorm als jij ook bij de lunch bent. Je kan je voor de hele zaterdag opgeven, maar ook voor alleen de ochtend met lunch of voor de lunch en de middag. Zie hiervoor het inschrijfformulier.
Geef je dus snel op zodat wij weten dat we op je komst mogen rekenen.