Brainstormsessie Toerroeien

Published On: februari 6th, 2023By Categorieën: Nieuws, Roeien, Toerroeien218 words

LET OP: WIJZIGING VAN TIJDEN.

Hoewel het roeien op de Eem natuurlijk nooit verveelt, is het uiteraard ook ontzettend leuk en uitdagend om af- en toe ander roeiwater te verkennen. Toerroeien dus! Lekker een dagje weg om met meegebrachte of geleende boten een wat langere tocht te maken op ander water dan onze Eem. Dat voelt –zo leert de ervaring- al heel gauw als vakantie!

We weten dat er veel leden zijn die graag (willen) toeren, dat er leden zijn die in eigen ploegverband toertochten maken en dat er leden zijn die best iets voor de vereniging willen doen. Daarom is het jammer dat het wat stil is gevallen rondom toertochten in verenigingsverband.

Om te kijken hoe en of we weer vorm gaan geven aan toertochten in verenigingsverband willen we op maandag 13 februari om 20:00 een brainstormsessie organiseren over toerroeien. Hiervoor willen we alle leden met interesse in toertochten uitnodigen en vooral degenen die mee toeren en/of willen helpen organiseren.
Koffie en thee staan dus klaar in de recover op maandag 13 februari, graag tot dan! Sessie duurt tot ca 21:30 uur.

Als je nou die avond verhinderd bent, maar wel goede ideeën hebt over toerroeien of een concreet plan voor een toertocht, aarzel dan niet om een mail te sturen David, de commissaris sport via sport@bwvdeeem.nl.