Takeldag; zaterdag 18 maart 2023

Published On: februari 20th, 2023By Categorieën: Nieuws, Zeilen225 words

De takeldagen in het voorjaar en het najaar zijn onze jaarlijks terugkerende verenigingsactiviteiten waar alle zeilende leden met elkaar de boten op- en aftuigen en op- of van de wal takelen. Daarnaast is het ook een gezellig samenzijn waarbij we met een gemeenschappelijke lunch op de seizoenen terug- en vooruitblikken.
We hopen dat we de gehele vloot te water kunnen laten. Op dit moment is een klein groepje enthousiaste mensen nog bezig met de renovatie van onze Big Bird. Mocht je nog mee willen helpen stuur dan even een mailtje naar infozeilen@bwvdeeem.nl Je hulp wordt zeer gewaardeerd.

Hoe is de planning?
9.00 uur briefing met koffie
9.30 uur aanvang werkzaamheden
12.30 uur lunch
13.30 uur aanvang werkzaamheden
15.30 uur verwachte eindtijd

Wat zijn de werkzaamheden?
In de ochtend poetsen we de boten. Een takelploeg zet de zeilboten in de Eem waarna we weer in kleine groepjes onze boten verder optuigen en zeilklaar maken.

Hoe kun je je opgeven?
Je kunt je nu opgeven voor de takeldag op 18 maart 2023 via deze link. Gelet op het sociaal aspect waarderen wij het enorm als jij ook bij de lunch bent. Je kan je voor de hele zaterdag opgeven, maar ook voor alleen de ochtend met lunch of lunch met de middag. Zie hiervoor het online inschrijfformulier. Geef je dus spoedig op zodat wij weten dat we op je komst mogen rekenen.