OPEN DAG 1 APRIL: KOM KENNISMAKEN MET ROEIEN EN ZEILEN OP DE EEM

Published On: maart 6th, 2023By Categorieën: Bestuur, Eemnatuur, Homepage, Jeugd, Nieuws, Roeien, Zeilen190 words

Baarnse Watersportvereniging de Eem organiseert op zaterdag 1 april van 11:30 tot 13:30 uur haar jaarlijkse open dag. Kom op deze dag kennismaken met onze vereniging, en het roeien en zeilen op de prachtige rivier de Eem!

Op deze dag zijn er tal van activiteiten gepland, waaronder rondleidingen over de vereniging, demonstraties van roeien en zeilen op de Eem, en natuurlijk de mogelijkheid om zelf een bootje uit te proberen. Ervaren instructeurs zullen aanwezig zijn om je alles te laten zien  en al je vragen te beantwoorden.

BWV de Eem is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Onze vereniging biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel recreatieve als competitieve roeiers en zeilers. Daarnaast organiseren we het hele jaar door diverse activiteiten, zoals toertochten, wedstrijden en gezellige bijeenkomsten.

Wil je ook kennismaken met de sport van het roeien en zeilen? Kom dan op zaterdag 1 april naar de open dag. We verwelkomen je graag op onze vereniging aan de August Janssenweg 42 in Baarn.

» Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.bwvdeeem.nl.

» Meld je aan via welkom@bwvdeeem.nl.

We hopen je op 1 april te mogen begroeten!