Openingstocht Roeien en Zeilen 15 april

Published On: april 8th, 2023By Categorieën: Jeugd, Nieuws, Roeien, Toerroeien, Zeilen226 words

NOG MAAR ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR. SCHRIJF JE SNEL IN !

OPENINGSTOCHT 2023 – Zaterdag 15 april

Roei- en Zeiltocht voor alle leden! Je kunt kiezen.

Nu het weer voorjaar wordt is het tijd voor onze traditionele en supergezellige openingstocht. Dit verenigingsevenement staat open voor alle leden.

We roeien en zeilen met z’n allen de Eem af naar een van de fraaiste plekken langs de rivier, jachthaven Het Raboes. Dit is een afstand van ongeveer 9 km, ruim een uur roeien. Zeilend ben je wat langer onderweg en is wellicht voor een deel van de tocht gebruik van de motor noodzakelijk, of de wind moet wel heel erg meezitten.

Bij het Raboes staat een geheel verzorgde ontbijtmaaltijd voor ons klaar. Deze kunnen we afhankelijk van het weer buiten of in de ‘huiskamer’ van het Raboes nuttigen. Hier is ook sanitair aanwezig. Na de maaltijd stappen we weer in de boten en roeien terug naar de vereniging.
De openingstocht is geen echte jubileumactiviteit, maar we hangen er dit jaar toch een jubileumtintje aan. Bij terugkomst op de vereniging staat er koffie of thee met jubileumgebakjes voor ons klaar!

De kosten zijn 6 euro per deelnemer. Het programma duurt van 8:15 tot ca 12:30, met mogelijkheid tot gezellige nazit tot 13:15.

» Meer informatie en inschrijven (mogelijk tot woensdag) doe je voor Roeien of Zeilen op MIJN BWV (alleen voor leden, opent in nieuw tabblad):