Proef het zeilen !

Published On: mei 5th, 2023By Categorieën: Zeilen311 words

DI 9 MEI, MA 22 mei en WOE 14 JUNI. VANAF 19 UUR.

Proef het zeilen
Nu het zeilseizoen begonnen is willen we jullie allemaal, zeilers en roeiers, graag uitnodigen voor de inschrijving bij de diverse activiteiten.

Naast de bekende uitjes die je op de pagina Zeilactiviteiten kunt vinden, introduceren we dit jaar een nieuwe activiteit op drie avonden namelijk:

Proef het zeilen op de volgende drie dagen:

  • Dinsdag 9 mei  – van 19.00 tot 20.30 uur
  • Maandag 22 mei  – van 19.00 tot 20.30 uur
  • Woensdag 14 juni – van 19.00 tot 20.30 uur

Wat gaan we doen?
Wij organiseren voor alle deelnemers drie onvergetelijke avonden op de Eem en ons zomeravond-terras. Elk lid kan daaraan deelnemen. Je kunt je zonder enige zeilervaring inschrijven voor een van de avonden, omdat op iedere zeilboot een ervaren captain aan boord is.
In een ontspannen sfeer proef en ervaar je de stilte en de wind die je meeneemt over onze prachtige Eem.

Wie zijn de gastheer en -vrouw?
Onze ervaren captains zijn jullie gastheer en -vrouw en tevens “entertainer”. Je kunt ze dus van alles vragen. Bijvoorbeeld wat gebeurt er bij een persoon-overboord-manoeuvre. Onze captains zijn bereid om jullie met woord en daad het zeilen te demonstreren. Je zeilt ongeveer een uur. Een echte “Proef” dus. Na het zeilen is er een gezellig samenzijn op ons zomers terras, waar voor deze “Proef”-gelegenheid ook een lekkere snack wordt geserveerd. We doen dit alles low-budget dus voor deelname aan deze avond vragen wij een kleine bijdrage voor de gemaakte kosten van € 5,00.

Wij kunnen dit soort avonden eventueel ook gaan inzetten voor de introductie van nieuwe leden en aspirant leden, maar in eerste instantie geven we deze “Proef het zeilen”-avonden voorrang aan onze leden.

Mail als je mee wil naar: infozeilen@bwvdeeem.nl en vermeld naast je n.a.w. gegevens dat je wil deelnemen aan “Proef het zeilen” en de datum waarop je mee wil gaan.