Schrijf je in voor de Natroviweemus 2023!

Published On: mei 18th, 2023By Categorieën: 100 Jaar, Evenement, Homepage, Lustrum, Roeien, Wedstrijdcommissie231 words

DE NATROVIWEEMUS MET ALS THEMA EEUWIG JONG GAAT DIT JAAR HELAAS VANWEGE TE WEINIG BELANGSTELLING NIET DOOR.

WOENSDAGAVOND 21 JUNI. De leukste en gezelligste roeiwedstrijd in de regio komt er weer aan! Op woensdag 21 juni vindt het Natroviweemus-spektakel plaats bij de Baarnse Watersportvereniging “de Eem” in Baarn. Op de rivier de Eem zijn vanaf 18:30 uur tot zonsondergang continu roeiwedstrijden gaande. Als vanouds zal er van een hevige strijd tussen de 6 bevriende roeiverenigingen sprake zijn; de winnaar gaat er met de Gouden Eend vandoor!

Behalve strijdvaardigheid kent de Natroviweemus ook een ludiek en vooral gezellig karakter. Het thema EEUWIG JONG is een uitnodiging aan alle deelnemers om de gehele roeiploeg in stijl en vrolijkheid uit te dossen. Dat zal weer zeer bijzondere creaties opleveren!

Voor zowel deelnemers als toeschouwers is de Natroviweemus een groot spetterend roeifeest. De wedstrijden, boord-aan boord over 1000 meter, zijn goed te volgen en beleven op het vlot bij de vereniging, maar ook langs het water van de Eem. De strijdende boten starten een stuk voorbij de Praamgracht en finishen voor het verenigingsgebouw van BWV de Eem. U bent van harte welkom mee te genieten! Start met een broodje en soep en ga dan met eeuwig jong elan de strijd met elkaar aan!

» Vragen of opmerkingen over de Natroviweemus 2023 in Baarn? Stuur een bericht naar natroviweemus@bwvdeeem.nl .

» Aanmelden en alle informatie? Ga naar: Natroviweemus 2023.

DOE MEE DUS, MET NATROVIWEEMUS !