Eemdoor-training gaat weer starten – vanaf donderdag 26 oktober!

Published On: oktober 15th, 2023By Categorieën: Evenement, Jeugd, Nieuws, Support156 words

De Eemdoor is een training voor verbetering van je core stability (rompstabiliteit) en daarnaast een krachttraining. Hierbij doen we spier- en botversterkende oefeningen samen met balansoefeningen. Deze training is geschikt voor iedereen: jong tot oud en getraind tot minder goed getraind.

De training wordt gehouden op het vlot van de vereniging. De training is in de coronatijd gestart als vervanging van de indoortraining in een gymzaal. Bij de enkele keer dat het regent wordt de training in de botenloods gehouden. De afgelopen jaren is dit goed bevallen en konden we meestal buiten trainen met een mooi uitzicht, overvliegende ganzen en een sterrenhemel.

Wanneer? Iedere donderdag van 19.30 tot 20.30 uur.

Waar? Op het vlot.

Wat doe je aan en neem je mee? Sportschoenen en laagjes kleding, een matje en water.

Meer info? Mail dan naar Maarten v. d. V.

» Maartens adres is te vinden in MIJN BWV in de ledenlijst bij OVERZICHT. (Alleen beschikbaar voor leden De Eem)