Rowing Dinner was zalig

Published On: oktober 29th, 2023By Categorieën: 100 Jaar, Evenement, Homepage, Lustrum, Nieuws, Vereniging239 words
Sfeerimpressie van het Rowing Dinner van 28 oktober 2023 in de avond. Met borrel op de club, daarna het openen van de enveloppen om achter de voorgerechtlocaties te komen. Dat kon zijn bij deelnemende leden thuis in Baarn of Soest. Liefst bij leden die je nog niet kent wat aardig lukte.

Na het vaak uitgebreide voorgerecht mocht je je envelopje openen om te kijken waar je hoofdgerecht geserveerd werd om je daar met fiets of auto naar toe te begeven.

Tot slot werd iedereen weer om 21.30 uur op de club terug verwacht voor het sluitstuk van de avond: het Grand Dessert! Gemaakt door leden die buiten Baarn of Soets wonen.

Deze enorme logistieke operatie werd in elkaar gezet door de vrouwen van 1 roeiteam. En ze hadden zelf ook nog tijd om aan te schuiven. Hulde aan dit team en aan alle koks en gastheren en gastvrouwen én in het bijzonder ook aan de partners die geen lid zijn maar toch enthousiast mee deden. Wat een gezellige avond was het! En ja, het noodnummer van Liesbeth is in ieder geval één keer gebeld door een deelneemster die haar envelop op de club had laten liggen en dus géén idéé had waar ze moest zijn voor haar hoofdgerecht! Ook dat is helemaal goed gekomen…🏡👩🏻‍🍳🥘🍷
Klik op een plaatje om de dia-serie te starten.
Klik op het plaatje om de film met instructie van Liesbeth te starten. Klik dan op de ‘Play’-knop (>).