Nieuwjaarsreceptie met leuke verrassingen

Published On: januari 18th, 2024By Categorieën: 100 Jaar, Bestuur, Communicatiecommissie, Evenement, Homepage, Nieuws, Vereniging239 words

14 januari 2024 Nieuwjaarsreceptie in de Recover. Van 16-18 uur. Met terug- en vooruitblik. En twee boten die hun doop ontvangen. Met wel een heel bijzondere boot. En een jaaroverzicht in beeld op de website. En met lekkere hapjes. En voorwerpen die op zoek zijn naar hun baasje.

Uit de Actueem van januari:

Met een glas bubbels in de hand loopt iedereen, na een toelichting van Bastiaan, naar de botenloods om twee nieuwe boten te dopen. De skiff Brandgans, gedoopt door Ilonka en de Kiekendief gedoopt door Kitty van Berge Henegouwen maken vanaf nu deel uit van onze vloot. Deze laatste boot is een beroemde dubbeltwee waarmee in Tokio brons is gehaald door de dames Ilse Paulis en Marieke Keijser, in de vrouwen lichte dubbeltwee.

Voorzitter Bert Kranendonk blikt terug op het mooie jubileumjaar en sluit het jaar officieel af. Een slideshow met foto’s van alle activiteiten in 2023 ondersteunt deze terugblik. Secretaris Karen Groenhuijse en commissaris vereniging Karen Sikkema lichten een tipje van de sluier op van de plannen voor 2024. Het gaat weer een mooi jaar worden waarin naast het roeien en zeilen ook het sociale aspect van het verenigingsleven een belangrijke rol blijft spelen.

De fantastische catering deze middag is wederom verzorgd door Alexandra en Jolanda met dank aan de helpende handen en de barcommissie voor alle werkzaamheden rondom de keuken. Het was weer een geslaagde middag waar we met z’n allen het nieuwe jaar officieel hebben ingeluid.