Open Dag BWV de Eem

Published On: maart 2nd, 2024By Categorieën: Evenement, Jeugd, Nieuws, Roeien, Vereniging, Zeilen232 words

Open dag voor bezoekers

Op zaterdag 23 maart vindt er weer een open dag plaats bij de Baarnse Watersportvereniging De Eem van 11.30 tot 13.30 uur.

Het doel van deze dag is om u als geïnteresseerde bezoeker te laten proeven van het roeien en zeilen en u wegwijs te maken binnen onze vereniging. Er is ook de mogelijkheid om daadwerkelijk in een roei- of zeilboot te stappen en te ervaren hoe het in de boot en op het water is.

Om de open dag tot een succes te maken is er tijdens deze dag een team van zo’n dertig vrijwillige leden actief om u te begeleiden en alle uitleg te geven. De voorbereidingen zijn ook al ruimschoots gestart.

U bent als bezoeker van harte welkom vanaf 11:30 uur!

Baarnse Watersportvereniging de Eem
August Janssenweg 42
3742 RX  BAARN

Leden kunnen ook bijdragen.
Onze vereniging staat of valt met de aanwas van nieuwe leden. We laten Baarn en Soest en directe omgeving natuurlijk weten dat er weer een open dag plaatsvindt, maar wellicht heb jij in jouw netwerk ook mensen die graag een keer komen kennismaken met de roei- of zeilsport. Je kunt laten weten dat iedereen van harte welkom is om langs te komen of kom zelf even kijken en breng iemand die geïnteresseerd is mee. En ken je iemand die ervaring heeft met het geven van zeilles? Dan leggen we de rode loper uit.