Algemene Vergadering en Kleding (uit)verkoop

Published On: mei 9th, 2024By Categorieën: Actueel, Bestuur, Evenement, Homepage, Vereniging194 words

DONDERDAG 16 MEI. Het bestuur van BWV de Eem nodigt u als lid van harte uit om de Algemene Vergadering van 16 mei 2024 bij te wonen, in de Recover. Start is om 20:00 uur. Onder andere staat op de agenda het nieuwe Huishoudelijk Reglement.

Grijp na de sluiting van de AV je kans! We doen namelijk de roeikleding van de vereniging die uit de verkoop gaat (vanwege de nieuwe kleur shirts en turtles) in de UITVERKOOP! Dus wil je nog een lekker roeishirt of een fijne warme bodywarmer (in de oude kleuren), kom dan op 16 mei naar deze uitverkoop en sla je slag!

Verder sluiten we de avond af met een glaasje wijn of fris, bier en bitterballen, want we gebruiken deze gelegenheid ook graag om elkaar nog weer beter te leren kennen. Hopelijk sluiten er veel nieuwe leden aan, zo ontmoet je weer anderen en weet je wat er speelt op de vereniging!

Op 2 mei jl heeft u een email van BWV de Eem ontvangen met alle stukken voor deze AV. Mailtje niet meer vindbaar?

» Kijk voor alle documenten van de AV op MIJN BWV, AV stukken. (alleen voor leden, opent op nieuw tabblad), of zoe