Triton Jeugdroeikamp is van 30 juli t/m 4 augustus

Published On: mei 15th, 2024By Categorieën: Evenement, Homepage, Jeugd, Roeien157 words

Net als vorig jaar zal aankomende zomer het Triton Jeugdroeikamp plaatsvinden op een prachtige locatie in Odijk. Een unieke groene omgeving die naast een idyllische rust ook sportief en kwalitatief roeiwater biedt. Ook genoeg ruimte voor gezelligheid dus!

Dit jaar organiseert Triton alweer de zevende editie van het Triton Jeugdroeikamp in Odijk, waar roeien en sportiviteit centraal staan. Het kamp biedt een fantastische kans voor jeugdige deelnemers, ervaren en onervaren, om onder begeleiding van ervaren coaches intensief te trainen en veel te leren over deze prachtige sport. Het belooft een week vol plezierige activiteiten en sportieve dagen te worden, waarbij het roeiplezier voorop staat.

We zijn nog op zoek naar jou, als je een jeugdige roeier bent tussen de 13 en 17 jaar oud. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het kamp, dat plaatsvindt van 30 juli tot en met 4 augustus.

» Bekijk de site van Triton Jeugdroeikamp voor alle informatie. Je kunt je daar ook aanmelden!