Het zeilseizoen is weer begonnen!

Published On: mei 3rd, 2018By Categorieën: Homepage, Zeilen128 words

Naast een zeilploegje op dinsdagavond, zijn op maandag-, donderdag- en vrijdagavond zeilinstructiegroepen actief.
Op zaterdagochtend zeilt de jeugd!
Sinds eind maart liggen de zeilboten in het water en in april hebben de zeilinstructeurs zich met z’n achten voorbereid op het nieuwe seizoen. In mei zijn de zeillessen gestart. We hebben de afgelopen jaren een aantal nieuwe instructeurs opgeleid en dit jaar ook nieuwe leden mogen ontvangen die zich in willen zetten als instructeur! Ook bij de jeugd hebben we dit jaar jeugdzeilleden die zich gaan inzetten voor de instructie. Top!
Ook dit jaar is er weer een aantal zeiltochten gepland, houd de berichtgeving daarover in de gaten. Mocht je je zeilskills willen verbeteren, dan kun je via zeilen@bwvdeeem informeren of er nog plaats is in de zeilinstructie.